2023-05-24 146 views
前兩日,咁啱經過衍慶街見到以前粉紅水門雞飯執咗,而家係日式拉麵店,個感覺幾新鮮,同埋裝修都OK,最緊要係價錢唔算太貴,咁我就一個人去試下,日式車仔拉麵,都幾有趣,食物選擇都幾多, $48包兩款$5配菜,個人來講都幾平,因為出去食一碗麵都要78 88 98,相比之下呢度平好多。重點佢有我最鍾意食嘅芝心福袋😄😄😄😄先講麵底,佢有四款面可以揀,我揀咗蒟蒻麵,因為我好少見到有得食呢啲麵都幾新奇,食落好爽口,開頭望落以為好少,會唔夠食,但係之後越食越多咁嘅感覺😂可能因為個碗高,份量都幾足。10分湯底佢又有四款可以揀,我就揀咗黑蒜豚骨湯,加咗兩蚊,黑蒜味唔係好濃郁,但係個豚骨湯味道好好,食到底我都成碗飲晒😂😂 9分糖心蛋,非常入味,有流心 10分照燒雞肉,唔會硬,又吾似譚仔果d會好dry 咁,幾好食,直得推介 10分最後叫咗芝心福袋,但係店員話冇晒轉左年糕福袋,我都係好鍾意食,真係好少見到出面有得食,個人嚟講都幾鍾意食年糕,所以呢一個嘢對我嚟講係非常之好味🤣🤣11分店員同我講,佢哋會不定時更改Menu,另外佢話會再推出丼飯同多d小食,下次來希望有得食啦!😋😋😋今日真係好好彩🥰我一定會再嚟!試埋個紫

先講麵底,

糖心蛋,非常入味,有流心 10分

店員同我講,佢哋會不定時更改Menu,另外佢話會再推出丼飯同多d小食,下次來希望有得食啦!😋😋😋今日真係好好彩🥰我一定會再嚟!試埋個紫薯甘栗薯餅😆
日式車仔拉麵
2023-05-21
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$63 (Dinner)
日式車仔拉麵
  • 照燒雞肉,糖心蛋