2016-05-19 80 views
尖沙咀厚福街新開左間西餐廳,望落裝修都幾好,大部分都係梳化位,坐得好舒服,而且服務員非常親切同有禮貌,一入去,感覺已經非常好。店經理細心仔細咁解答左我地對餐牌上的問題,精挑細選底下,我揀左個set dinner :周打魚湯一放低就聞到好香,飲落好滑好creamy,味道又好香濃,配上蒜蓉包粒,脆口得黎又好滑炭燒安格斯西冷牛扒配黑松露汁賣相非常靚,medium well 既肉質依然好滑,好濃牛肉味,而且肉汁豐富,黑松露汁好香,加上牛肉,好配合,正士多啤梨果茶用乾果製成,好香士多啤梨味,帶好少好少既甜味,不俗這餐廳整體質素高,無論環境及食物質素都很好,而且服務一流,服務員耐心解答提問,而且有效率,服務員應記一功。

周打魚湯

炭燒安格斯西冷牛扒配黑松露汁

士多啤梨果茶

用乾果製成,好香士多啤梨味,帶好少好少既甜味,不俗