2010-09-18 45 views
同朋友食飯,諗左好耐食咩好~結果我地決定試新野~~去左<小酒窩餐廳>~我即日打左去訂位~大家最好訂位~因為平日都已經好多人~依間餐廳應該係印度人開,除左有西式食物,仲有印度咖哩等....我地點左以下食物share食~特嫩豬肋骨,我地2個人食就要了medium size,依個係招牌菜,差不多每檯都會點~新鮮炸起的熱辣辣薯角,好味! BBQ sauce 好濃,肉質好淋,好易入口~推介!!香蒜白酒汁煮意粉,應該係即煮,意粉好有咬口,橄欖油,香蒜,白酒煮意大利粉~好惹味!!印度燒雞肉薄餅,最失望既pizza,薄餅入口竟然冇味既,有大量洋蔥,只有好小雞肉~唔好食原本好味既一餐~因為pizza扣左分~下次應該食印度咖哩!!
同朋友食飯,諗左好耐食咩好~
結果我地決定試新野~~
我地點左以下食物share食~

原本好味既一餐~因為pizza扣左分~
下次應該食印度咖哩!!
BBQ babyback Ribs
香蒜白酒汁煮意粉
冇味印度燒雞肉薄餅
$120 (Dinner)
BBQ babyback Ribs
香蒜白酒汁煮意粉