2019-06-26 596 views
係長沙灣番工,我成日經過呢間金華都見到好多人排隊,今日經過就去左排隊買來試下,排左4個人先到我,都排左15分鐘,比較耐🤢下午4點腸粉已經賣晒,我只好叫左一條腸仔,一串燒賣同埋一串牛肉球,然後叫左小辣。先試左腸仔,應該浸左好耐,成條腸仔好入味,絕對唔係就咁蒸熱果種,加埋佢既辣椒醬🌶,好好味!之後我就試佢串牛肉球,牛肉味夠,咬落去比較(林),雖然同埋辣椒醬一齊食分數有所提升,但我鐘意食有小小彈牙既牛肉球。最後就食埋串燒賣,燒賣口感一流夠晒入味。😋😋😋整體來講佢同出面普通既小食店味道差唔多,最吸引人地來排隊食既應該係佢既招牌辣椒醬。鐘意食辣既朋友一定要去試,正常食開小辣既人,係呢道叫小辣都會辣到噴火。而呢間店有堂食,但只會比一個碟你企係門口出而食,食完再比番隻碟佢,通常客人都係外賣居多。老闆同老闆婆都好小同客人講野。因為鐘意食辣既關係,我都會再去食佢!
2019-06-26
Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)