2023-05-01 86 views
🔸炸饅頭 $58食川菜一定要叫嘅小食!呢個真係好適合打卡📸炸饅頭就同平時大同小異啦都係外脆內軟😝點煉奶超級正🥛🔸酸辣土豆絲🥔 $108呢個係朋友想食嘅嘢👯‍♀️叫咗小酸少辣,咁血士豆好爽口但就正常,冇咩特別😗🔸蒜泥白肉 $78超多蒜蓉係生蒜🧄好惹味但都幾重口味下而腩肉都好大塊🐷配埋辣油同蒜蓉好正,而個底仲有青瓜可以解膩🥒洛神花茶中伏🥲🔸涼拌雞絲粉皮 $68呢個就正常,芝麻醬有啲厚身會有啲膩🤫但粉皮雞絲青瓜呢個組合真係唔會輸👊🏻🔸黑糖脆炸糍粑 $58第一次食,原來糍粑係麻糬😹炸麻糬係外脆內軟同好煙靭點埋黑糖同黃豆粉真係唔錯🤭會想再叫!!🔸菊花蜜 $48就係普通嘅菊花茶但就冇咁甜🫣同埋感覺健康啲~🔸洛神花茶 $48朋友叫嘅,飲落好鬼酸🤧我真的完全不行🥲但洛神花味是夠的~🔸冰涼椰汁冰 $38真係成杯椰汁加埋西米露就係甜品🥥呢杯好適合解辣同好涼爽😆

🔸炸饅頭 $58

🔸酸辣土豆絲🥔 $108

🔸蒜泥白肉 $78

洛神花茶中伏🥲
🔸涼拌雞絲粉皮 $68

🔸黑糖脆炸糍粑 $58

🔸菊花蜜 $48
就係普通嘅菊花茶但就冇咁甜🫣同埋感覺健康啲~

🔸洛神花茶 $48
朋友叫嘅,飲落好鬼酸🤧我真的完全不行🥲但洛神花味是夠的~

🔸冰涼椰汁冰 $38
真係成杯椰汁加埋西米露就係甜品🥥呢杯好適合解辣同好涼爽😆