2024-03-18
呢間嘢都開咗一段時間,每次過嚟幫襯都係因為要去葵涌劇場睇舞台劇😆今次我哋食咗兩碗麵同兩個小食,我哋都覺得小食比面出色😗我地分別叫咗砂鍋花膠雞湯麵同埋雲吞雞湯麵, 同埋醉牛脷同麻辣墨魚頭兩款砂鍋雲吞雞同埋砂鍋花膠雞嘅湯都夠濃,但係都有一個問題,就係啲雞比較鞋,連小朋友都唔係好鍾意食😆值得一讚嘅係用砂鍋妝面真係好保持到面嘅溫度,食咗成程都仲係暖嘅,抵讚👍🏼小食嚟講,我哋就欣賞佢哋嘅醉牛脷!佢哋啲醉嘢食真係幾入味㗎 !之前食過醉乳鴿都好入味,所以每次嚟到都會encore佢哋啲醉嘢食🩷麻辣墨魚頭就普普通通,夠辣但係唔算好入味,同埋份量可以再多少少總括嚟講呢間餐廳係葵廣可以坐低得黎又比較好食嘅餐廳🙂但係當然啲雞真係要改善一下😳因為對我哋嚟講葵廣坐得好又好食嘅餐廳真係少之又少☹️