2004-05-11 5 views
真係幾鍾意依度~ 雖然食物全部都唔正宗, fusion都亂晒龍, 但味道都ok o架, 又坐得舒服, service又好~ 今晚同朋友o係度食飯~ 得兩個人, 想試d古怪食物, 所以只係叫o左兩個小食同一個主菜~民間特色小食- 用香葉包住蝦米, 花生, 青辣椒, 紅蔥頭, 薑, 青檸, 魚絲同醬料食, 自己包, 鍾意落幾多就幾多, 味道好得意~~紫花肉卷- 依家唔駛訂啦, 就咁叫都有~ 的確係唔o岩好濃味者(我), 好淡~~鮮果海鮮庵列- 有西柚, 芒果, 火龍果等等, 加埋魷魚, 蝦同帶子一齊整, 味道ok, 一試無妨咁囉~ 不過佢用中式辣椒醬(配炒麵o個d)好唔夾, 唔點好過, 埋單$19X~
埋單$19X~