2016-02-03 732 views
元朗有很多食雞煲的店,但任食的卻不多,所以見到呢間夜晚都坐滿人食,都有D信心去試下。7個人可以有兩個煲配料都好多選擇,試曬都得,唔會話任食就得幾款。呢個係唔辣,份量有半隻雞呢個係小辣,開頭覺得微辣,煲耐D味道就更出出,同埋有麻的感覺。佢仲送左咖哩魚旦俾我地,當餐前小食就OK了。我就食唔辣的,雞肉算嫩滑,唔好問我有無雞味,因為我唔係好食得出,哈。有時食其他間會醃到好入味同超級濃味,佢就係剛剛入味同有少少濃味。響玲都脆而且無油「益」味,份量都算大方。午餐肉是厚切的!!!但味道唔係平時食開果隻,有點失望。菜是新鮮有光澤,份量也是可接受。$138,任飲任食兩個鐘,呢個價錢都幾無得輸,你仲想點。不過一分錢一分貨,你如果追求好美味的級數,咁呢間未必滿足到你喇~而且因為太多人的關係,落單仲會有漏網之魚,但D阿姐態度都OK的,漏左同佢講佢好願意幫你補番。係位就窄D,食完成身味,唔係咩大問題。少食評唔一定會中伏GE,至少我同班同事食得好飽同覺得抵。
7個人可以有兩個煲
配料都好多選擇,試曬都得,唔會話任食就得幾款。
呢個係唔辣,份量有半隻雞
佢仲送左咖哩魚旦俾我地,當餐前小食就OK了。
響玲都脆而且無油「益」味,份量都算大方。
午餐肉是厚切的!!!但味道唔係平時食開果隻,有點失望。
菜是新鮮有光澤,份量也是可接受。

少食評唔一定會中伏GE,至少我同班同事食得好飽同覺得抵。
2016-02-02