2019-07-02
黎到銅鑼灣點可以唔去Dazzling cafe潮聖 餐廳主要分2邊 下午茶時段梗係要坐有陽光的位置 望住維園景 加上好可愛的兔兔椅 店員親切有禮貌👍🏻 我地點左只有銅鑼灣分店有的巧達起司丹麥吐司 還有2個前菜墨西哥風味起司薄餅 松露薯條 飲品方面 選了仲夏熱帶水果茶 現榨奇異果🥝鳳梨 還有Dazzling cafe 特調 一上枱心心眼 加上天然光完全可以呃like巧達起司丹麥吐司 鬆脆可口 配上吉士醬烤過的起司 馬上有幸福滿足感覺 丹麥吐司層次感豐富 必點👍🏻 現榨奇異果🥝鳳梨 佢標榜100%鮮果汁 健康好味另外兩款前菜 墨西哥風味起司薄餅 好香好脆 加埋芝士 味道已經不錯 加埋吞拿魚醬 同墨西哥醬 層次更加豐富😋 仲夏熱帶水果茶 必點 好多水果 個人覺得甜左少少 加小小水就完美 👍🏻松露薯條炸得岩岩好 不過略嫌松露份量少了一點點 不過有松露沙律醬搭救 不過欣賞佢薯條嘅口感 最緊要唔油膩 dazzling cafe特調一定係呃like之選 賣相一流 味道酸酸甜甜 總括而言必定再來😋
一上枱心心眼 加上天然光完全可以呃like
總括而言必定再來😋