2018-05-27 108 views
今次俾朋友拉左去呢間勁靚勁少女既餐廳,本身諗住重要食氣氛,叫左個Dinner set,其實都幾抵食,仲要有勁多款食物選擇。大蝦田園沙律。熱既燒大蝦同沙律配合幾好,另外個白味噌醬又唔太濃味,整體keep到清新感覺。黑松露瑞士芝士沙律。個醬酸酸甜甜,加少少芝士咸味同黑松露香味,非常開胃。龍蝦玉子燒。唔錯,好有蛋味,龍蝦味唔會搶走啲味,兩邊味道都好平均。低溫慢煮三文魚。非常出色,肉質非常細嫩,同時完全保留到魚味同油脂味道,好正。但建議同其他食物一齊食,因為油脂太勁好容易膩。芝士炸雞漢堡。好可愛既漢堡包,細細件,雖然覺得食漢堡包一定會食的好「呢Hea」,但真係點都要叫一個炸雞仲好脆,包都無淋到,但味道有啲濃。海膽忌廉蟹肉意粉。海膽味唔太濃,淡淡地配合蟹肉,令每啖都有海鮮味,但又唔會好過份好濃烈,食食下就食哂成碟整體唔錯,食物都多選擇,另外環境氣氛非常適合一班女生朋友黎聚會,推介俾各位想享受少女風的朋友仔。
龍蝦玉子燒
低溫慢煮三文魚
芝士炸雞漢堡
炸雞仲好脆,包都無淋到,但味道有啲濃。
海膽忌廉蟹肉意粉

低溫慢煮三文魚