2023-10-18
✨呢一間cafe唔講都唔知原來已經開業8年!佢不論係門面定內部裝修都係粉紅主題💗🥹好靚好cute!原本以為以為佢淨係好睇唔好食😂點知樣樣都好好食😋👍🏻👍🏻 我同朋友叫左個4人套餐 ($698),食到無停口💗真係unexpected ~~真心高質又可以影下相😆值得一讚嘅係佢嘅甜品同嘢飲都好出色🍓真係唔知可以講佢有咩唔好食😂😂✨1️⃣ 夏威夷薄餅🍕[🅁🄰🅃🄴 5/5]呢個薄餅有滿滿嘅cheese,菠蘿同辣肉腸😋超級滿足!除左好食真係唔知一2️⃣黑松露卡邦尼意大利粉🍝[🅁🄰🅃🄴 5/5]香噴噴嘅黑松露味醬汁真係勁開胃😋佢煙肉嘅份量都好適當,冇得彈😂3️⃣加拿大豬鞍扒🐷💗[🅁🄰🅃🄴 5/5]個豬鞅切嘅時候已經覺得佢整得好淋,食落口更加係啖啖肉🤤🤤點埋個蘋果蓉醬真係勁夾✨4️⃣美國安格斯肉眼🥩[🅁🄰🅃🄴 5/5]我地叫左5成熟嘅肉眼扒!煎得岩岩好,又軟又juicy 超級正!😋5️⃣松葉蟹蓋多士😋🦀[🅁🄰🅃🄴 4.5/5]呢個前菜認真特別🦀🫢💖啲蟹膏用蟹蓋裝住,用嚟搽多士,好濃郁嘅蟹膏味,加埋有少少牛油嘅多士超惹味😋不過係略嫌佢咸左少少🤏🏻6️⃣ 求其特飲🍓🫐&日本靜岡縣波多嘢亞姨🍋🍍呢兩杯特飲都好特別😆✨求其特飲係有士
1️⃣ 夏威夷薄餅🍕
2️⃣黑松露卡邦尼意大利粉🍝
3️⃣加拿大豬鞍扒🐷💗
4️⃣美國安格斯肉眼🥩
5️⃣松葉蟹蓋多士😋🦀
[🅁🄰🅃🄴 4.5/5]
6️⃣ 求其特飲🍓🫐&日本靜岡縣波多嘢亞姨🍋🍍
[Both 🅁🄰🅃🄴 5/5]
呢兩杯特飲都好特別😆✨求其特飲係有士多啤梨味,藍莓味檸檬同梳打嘅特飲🍓佢有好重嘅士多啤梨味,唔會超級甜,都幾特別💖 而另外一杯波多嘢亞姨就好有熱帶風情,係菠蘿味嘅😋但相對就甜少少🤏🏻
7️⃣ Tiramisu牛角窩夫🧇💖
[🅁🄰🅃🄴 4/5]
食到最後梗係試埋佢個甜品😋咸窩夫同甜嘅tiramisu估唔到又幾夾,呢個口味值得一試👍🏻👍🏻
✨有加一服務費
✨推薦指數:⭐️⭐️⭐️⭐️️⭐️ (滿分五粒星,⭐️=一粒星🌟=半粒星)