2024-01-16 81 views
平時鍾意去Cafe探店,今次嚟到My Ahjussi探店,是一家韓式Cafe,對大玻璃窗嘅餐廳特別有好感😌 天花板是淡粉紅花花裝飾,好少女心💗場邊有大電視播住K-Pop 好有氣氛打卡貼士:坐近門口窗邊位置,從窗外拍攝,就會拍出文青感覺✨餐前小碟有醃蘿蔔和泡菜,喜歡這裏的泡菜,辣到和酸度也是剛剛好韓式素牛肉飯卷未食過素牛肉,特意點來試吓,味道都唔錯,雖然唔係十分似牛肉,不過點埋酸酸哋嘅醬汁,好開胃,口感豐富,真是素食🥒者福音黑松露本菇野菌豆乳汁意粉黑松露香濃,好多菇,加上豆乳嘅味道,好夾!味道似白汁,就是多一分豆乳味道,更香濃呢度嘅咖啡都幾多款式選擇鍾意飲特色咖啡嘅可以試吓,我點了Rose latte,沒有失望,確實不錯👍🏻

打卡貼士:坐近門口窗邊位置,從窗外拍攝,就會拍出文青感覺✨

韓式素牛肉飯卷

黑松露本菇野菌豆乳汁意粉

呢度嘅咖啡都幾多款式選擇
2024-01-10
$140 (Tea)