2019-12-04 700 views
燒味其實好多選擇,點解要揀呢間呢?原因就係佢嘅外賣盒完全滿足咗我嘅少女心,仲可以打卡,真係兩全其美。今日就捉埋同事去食,但佢本身拒絕我,因為佢呢排健身,好彩我有朋友食過,同我講仲有健身餐食嘅。佢就肯同我去食啦。佢叫嘅係雞胸大隻仔餐:有雞胸,西藍花,雞蛋,仲有少少飯。無醬汁。真係好啱健身啲人,高蛋白質同纖維。我就叫咗六寶飯:五寶飯就食得多啦,六寶飯真係無食過啦。望落真係色彩繽紛,好豐富,有燒鵝,叉燒,雞,燒肉,燻蹄,同半隻鹹蛋。分量都好多下,樣樣都有四五舊。我特別中意食佢啲叉燒,不愧是主打,口感鬆軟又juicy。

佢叫嘅係雞胸大隻仔餐:
我就叫咗六寶飯: