香港地好多女仔都鍾意飲手搖飲品,但係又怕肥又唔健康。好彩有唇茶😁特別係行行吓街好頸渴嘅時候想飲啲爽口嘅嘢。飲過咁多間分店,長沙灣呢間沖得特別好飲🤤本人唔鍾意好甜嘅嘢唔鍾意咁漏,女人又唔飲得凍嘢。所以我次次都少甜少冰,或者係飲熱嘅。佢個小冰真係少冰,唔會好似其他茶飲店咁樣用啲冰揸流攤。 今次飲Double may,同埋買咗杯花果山俾我個friend,兩杯都好好飲,好清甜,特別鍾意Double may嗰個Combo,微酸,同埋嗰種甜明顯係好天然嘅甜唔係落糖,30幾蚊杯個底仲要有桃膠,真係好抌本!飲咗咁耐先至寫食評,希望佢哋長做長有,如果唔係我都唔知飲咩好🫣
2023-11-23
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
  • Double  May
  • 月滿花香