2024-03-28
黑松露忌廉雜菌尤魚墨魚咀意大利飯($108)個飯份量好多,材料食到有好多煙肉,蘑菇同埋幾塊墨魚。雖然係咁,但係味道就還好~黑松露味都有嘅🥹醬香南瓜帶子蟹肉意大利飯($108)同樣都係好多飯,兩個女仔食一份都夠🫰🏻個飯都好足料,有好多帶子同埋蟹肉。但係南瓜味就唔係好食得出,同埋個飯略嫌生咗少少🥹🥹洋蔥山($88)洋蔥應該就係MVP,炸得幾脆。配埋佢附有嘅三個sauce(魚柳包嘅醬😹,水牛城醬,甜辣醬)都幾好食😋朱古力乳酪雪糕($68)乳酪雪糕都好足料,比起平時嘅雪糕冇咁酸😛配上朱古力脆脆,朱古力醬,成件事唔使諗都知好夾啦🫰🏻🤍快樂堅果-拿鐵咖啡(+$15)唔飲得咖啡苦味嘅朋友仔可以嗌呢個,佢唔會太甜,亦都唔會苦~金絲皇菊枸杞茶(跟餐Free)呢個係超健康嘅味道,飲到少少菊花味同枸杞味🤍整體嚟講,我覺得呢間餐廳嘅概念好好。佢係坊間少有嘅社企,有喺環保方面出力。例如會將咖啡渣整成杯,又或者會幫助青年人創業。我覺得~嚟得呢度就係支持佢哋呢一份概念,嘢食方面大家就就住嗌la🫰🏻🤍
醬香南瓜帶子蟹肉意大利飯($108)
洋蔥山($88)
朱古力乳酪雪糕($68)
快樂堅果-拿鐵咖啡(+$15)
唔飲得咖啡苦味嘅朋友仔可以嗌呢個,佢唔會太甜,亦都唔會苦~
金絲皇菊枸杞茶(跟餐Free)
呢個係超健康嘅味道,飲到少少菊花味同枸杞味🤍