2018-07-17 343 views
星期六的葵芳新都會廣場人滿為患,為左可以晤洗等位,下午早早就來到食飯。我地揀左好耐冇食既少爺18。葵芳的分店裝修幾好,環境不錯,幾好坐。印尼炒飯:味道好好,無論系配菜定系炒飯,絕對系值得推薦,蝦片脆,沙爹雞串惹味,炒飯乾爽,粒粒香!可惜分量真系勁少,講真,米飯值幾錢?晤洗咁小氣卦!蒜香柑桔蜜糖豬脾:柑桔蜜糖清新甜蜜,豬脾肉質鮮嫩,完美配搭,加上蒜香的點綴,系大快朵頤的享受。胡椒鱸魚:好味面前熱氣都不怕,好有特色,炸脆左的鱸魚仍保留魚肉的鮮,外脆內嫩!新加坡蕃薯喳咋:中伏,呢道甜品系今餐的敗筆,同想象中相差甚還,完全冇特色,見不到蕃薯,同普通西米露冇分別,且太甜。

我地揀左好耐冇食既少爺18。
葵芳的分店裝修幾好,環境不錯,幾好坐。

印尼炒飯

蒜香柑桔豬脾骨

胡椒鱸魚

新加坡蕃薯喳咋

2018-07-13
$250 (Dinner)
印尼炒飯
蒜香柑桔豬脾骨