2017-07-04 48 views
平時去開灣仔飲嘢,今晚就去咗尖沙咀嗰度食嘢兼飲酒,知道棉登徑嗰度都有酒吧,而且會唔會咁多人,所以我哋喺嗰度就隨便入咗一間嗰度試吓。Hoegaarden$58朋友向來都鍾意飲啤酒所以佢都係點返呢隻酒,佢話哥飲的不是酒,係氣氛,咁我都明嘅啤酒配薯角,再加薯片,又真係一個唔錯嘅組合。strawberry punch$68因為聽日要返早,所以之後揀咗呢一款,士多啤梨加橙汁,飲得到士多啤梨嘅味道,好Fresh。小食拼盤$160齋飲酒有悶咗啲 ,所以就帶咗個小食拼盤,我個人幾鍾意個雞肉串,雞肉夠滑又juicy,同埋個雞翼都炸得幾好食,唔會太油。酒吧嘅座位都幾舒服,係一個大嘅U型沙發位,私隱都夠高,大家一班朋友傾計都唔會怕嘈到人。

Hoegaarden$58

strawberry punch$68

小食拼盤$160

$157 (Last Night Supper)