2021-03-04 129 views
是日路過尖東,順道搵朋友一齊食晏😋餐廳佈置似酒吧,但午市都有lunch set架,外賣重有8折添!今日廚師推介係牛肉漢堡😍超鍾意食漢堡包嘅我當然唔會錯過啦😆所有午餐都可以揀單點/加$20Starter/加$10飲品Starter包哂餐湯、沙律同蒜蓉包今日嘅餐湯係大蒜薯仔湯,淡淡嘅蒜味加上冇完全打爛嘅薯仔粒,個味又幾夾喎😍主角出場喇🍔$88(單點)唔好以為個包好似好細個咁,其實塊牛肉漢堡成寸厚😱😱個口擘到大一大都咬唔哂!!塊漢堡重要超多肉汁,食到要舔手指呀😋😋食完最後梗係要飲返杯咖啡☕️普通咖啡+10,想要其他特色飲品就要再加+20呢杯EarlGreyLatte好吸睛,泡沫面加上EarlGrey茶粉,飲品連餐盤上重有裝飾同是日金句😆岩哂食完晏想充一充電嘅我呀🔋
是日路過尖東,順道搵朋友一齊食晏😋

所有午餐都可以揀單點/加$20Starter/加$10飲品
Starter包哂餐湯、沙律同蒜蓉包

主角出場喇🍔$88(單點)

食完最後梗係要飲返杯咖啡☕️
普通咖啡+10,想要其他特色飲品就要再加+20