2019-10-16 165 views
  好耐無同朋友出去食晚飯傾計,今晚放低諾諾去咗尖沙咀Layback食飯,餐枱唔係多,而且門口貼住只招待會員,所以相信walkin的話應該無位...晚餐有9個主餐可以選擇,Cafe嚟講都算多,價錢中高價,無跟餐飲品但有減$10加配飲品;我哋叫咗明太子炸軟殼蟹忌廉扁意粉、 英式炸魚配黑松露薯條,飲品就叫咗:蘋果蜜桃鮮打綠茶同荔枝啤梨鮮打綠茶。  餐廳佈置得幾有心思,香薰味亦好香,鮮打綠茶首先送上,水果味同茶好夾,唔會過甜,完全飲到個份誠意👍 明太子炸軟殼蟹忌廉扁意粉 跟住嚟,份量都算大碟,一碟有4件軟殼蟹,足料❤️意粉軟硬適中,汁無過濃引起膩感👍抵讚 英式炸魚配黑松露薯條都算大份,有兩件炸魚,每件都大過手掌,炸漿都夠薄身,唯魚肉有d濕同醬汁辣咗d, 同炸魚唔多夾;而薯條新鮮炸起,份量好足,調味適中,好味。
明太子炸軟殼蟹忌廉扁意粉
明太子炸軟殼蟹忌廉扁意粉