2024-07-15
好耐冇食串燒好掛住!呢間串燒店價錢都幾抵,難怪爆曬場,味道唔錯每一串份量足料,可以再encore!爖月三點真心推介分量足而且好食,月見和牛超正,佢哋嗰隻生雞蛋配上嫩滑生牛肉😍免治吞拿魚他他有少少cream cheese香,食到停唔到。白鱔都好正架,肉厚夠彈牙,魚皮仲要燒得脆口。橫隔肌set 岩曬鍾意牛嘅朋友仔,一次過食幾款口味橫隔肌有咬口,推介蒜香😃鵝肝同雞翼都係我嘅至愛,諗唔到佢哋兩個都有crossover 藍莓鵝肝釀雞翼😱一咬開真係有件鵝肝喺入面,然後仲有原粒藍莓,超鍾意食鵝肝,鵝肝令到雞翼內裏更加軟滑,而外層雞皮燒得脆脆哋!柚子雞非常之正,有雞皮嘅雞肉串果然唔同,除咗雞皮香脆之外,上面嗰啲柚子非常之惹味。秋葵豚肉卷非常出色,因為豚肉嘅脂肪比較多燒完之後會脆,秋葵就可以平衡返成個油膩感。最後加咗個清酒煮蜆,蜆肉好大隻,冇沙,清酒湯底好飲!爖月串燒居酒屋 (尖沙咀)尖沙咀厚福街12-12A號藍馬商業大廈2樓
白鱔都好正架,肉厚夠彈牙,魚皮仲要燒得脆口。
柚子雞非常之正,有雞皮嘅雞肉串果然唔同,除咗雞皮香脆之外,上面嗰啲柚子非常之惹味。秋葵豚肉卷非常出色,因為豚肉嘅脂肪比較多燒完之後會脆,秋葵就可以平衡返成個油膩感。 最後加咗個清酒煮蜆,蜆肉好大隻,冇沙,清酒湯底好飲!
爖月串燒居酒屋 (尖沙咀)
尖沙咀厚福街12-12A號藍馬商業大廈2樓