2017-03-26
次次經過都見好多人排隊,今次晏就同男朋友就決定去試試,等左大約20分鐘,其間見大部分係遊客食多。因為我地兩個都鐘意食辣就決定食辣湯底,豚肉湯頭香味十足但味道只屬一般,油份過重,肉炙燒得唔錯,不過做唔到入口即溶。雞卷拉麵可能唔岩我口味啦,雞卷係唔嚡口,但無雞味好似咬緊舊唔知咩肉咁- -",自家製麵條還可以,比一風堂好。中午可以有優惠價錢追加餃子同炸雞,我覺得哩兩款小食都唔差呀反而,餃子皮薄煎得剛好,炸雞保持到肉汁,唔駛點汁都夠晒味!總括味道屬中間,如果你咁啱係尖沙咀區又想過下拉麵癮既,咁都合格既,但如果條龍要等30分鐘或以上,我就覺得唔值得等!
Other Info. :
相比其他拉麵店,霸嗎拉麵既員工無乜笑容又無乜禮貌,要好好改善呀!