SAVVY

2024-05-08 443 views
SAVVY位於海港城,地點夠晒方便!是一家主打多國菜的餐廳。今次到訪為了她的SAVVY特色分享餐單而來,兩位$798可以試到餐廳幾道主打的菜式,由前菜、餐湯和主菜,我們特別揀了無咁HEAVY的set,主打素菜和海鮮為主!新蟹肉餅/ 中式素肉餃子SAVVY特色雜菜湯芝士汁焗大啡菇香煎挪威三文魚北印度素菜咖喱拼盤伴烤餅及印度飯蒜蓉炒菜心一次過滿足哂好多個願望,尤其印度素菜咖喱拼盤出色,配以烤餅和多款咖哩,配埋印度飯,都冇乜嘢可以挑剔。🥂另外挪威三文魚都好好食,淡淡肉咁!餐廳都不乏朋友聚會,又有酒飲,而且環境靜靜地!如果尖沙咀想搵一個有酒飲氣氛好又坐得舒服的地方,不妨可以考慮一下SAVVY!

新蟹肉餅/ 中式素肉餃子
SAVVY特色雜菜湯