2024-11-11 0 views
#尖沙咀奧海城PaperMoon今次同朋友嚟到Paper Moon食午餐,一行三個人,人均港幣$720。🥗前菜水牛芝士伴蕃茄係我今次最鍾意嘅一道菜式,成件事好清新好夾,作為前菜非常開胃;三文魚沙律不過不失,整體嚟講食物體驗係良好嘅。🍝主菜個人認為魚子醬天使麵味道還好,下次可以試其他,不過個烤波士頓龍蝦有驚喜,熟度啱啱好,但個人覺得味道濃返少少會更好味,至於個烤肉味道過得去,可以一試~🍨甜品甜品樣貌精緻,招牌意大利芝士餅味道豐富濃郁;意式奶凍呢就好香奶味又入口溶化,個人覺得加咗$68係值得嘅,因為食完主菜會想食啲甜嘢中和一下味蕾。📸同場額外我之後都有去食過paper moon嘅晚餐,睇夜景係真心好靚嘅🌌,可以揀室外或室內用餐都得💯#香港美食 #香港foodie #尖沙咀美食 #奧海城 #papermoon

🥗前菜

🍝主菜