2023-11-14 1027 views
好開心寶寶專登放假陪我hea一日😚😚第一站就梗係填飽胃大爺先啦~🤭胃大爺唔高興,我哋都會好煩燥咖~🤪聽朋友講尖沙咀好多好食嘅韓國菜,我就帶咗寶寶來Chung Dam Korean Dining食lunch。呢度好多韓國人都會來幫襯咖,咁你就知有幾正宗啦。😋我哋落order前環顧一周發現大家都有叫個家庭式套餐,我哋當然唔執輸叫埋一份啦~😂😂 喂,原來真係咁好食咖😳😳😳 我差啲連條魚骨都想lun埋…佢條魚醃到鹹鹹地再煎熟,陣陣鹹香更突顯魚嘅鮮味,連啲魚春都係鮮甜多汁嘅,真心正。但呢個係寶寶叫嘅餐,差啲俾我食晒~真心sorr…🥺🥺🥺我自己就叫咗個炸醬面,去親韓國餐廳必點,我真係好鐘意食😂😂 個炸醬面都好好食咖,啲面好爽口Q彈,但我始終念念不忘條魚,下次過來想叫十條魚慢慢食啊😂😂😂😂😂由於寶寶個餐俾我食咗太多,佢唔夠飽,所以我哋又叫多咗個蠔餅來食。真係好彩我哋叫咗,原來呢個蠔餅都好出色🙀 佢唔係我哋平時係大排檔食到果啲蠔仔餅,係長大咗嘅蠔啊~🤣🤣 粒粒都好有咬口,係外脆內軟嘅口感🥰🥰🥰我哋都好鐘意,十分鐘已經清碟~😚呢間餐廳仲有個露枱可以吹下風望下風景咖,秋涼天氣坐戶外真係好舒服😚😚😚
好開心寶寶專登放假陪我hea一日😚😚