2023-07-21
✨ 又嚟到 Happy Friday 🥰 同男朋友喺尖沙咀行完海旁,想搵間靚靚餐廳食晚餐,但又想🍹chill吓,今次就搵到呢間小小隱蔽,而且勁有格調嘅酒吧。🍽原隻青龍蝦配龍蝦汁意大利粉 ($168)原隻青龍蝦肉質彈牙,食落口好鮮美🤤。配上龍蝦汁,味道更加濃郁。而且意粉入面加咗啲番茄粒,酸酸嘅,真係好開胃。🍽海膽意大利飯 ($148)海膽好新鮮,入口軟滑即溶,有每一啖都試到個海膽鮮甜味。醬汁夠濃味😋😋好好食,奶油味重,好滿足。🍽水牛城雞翼 ($88)呢10隻單骨雞翼,雞肉juicy,超入味。而且唔會太辣,適合唔鍾意食辣嘅人。性價比好高🤭🍽唐揚魷魚 ($88)呢個唐揚魷魚炸到好脆,魷魚新鮮,好啱配啤酒。🍽 Mocktail ,fruit punch($88)甜甜嘅沙冰,非常適合夏天飲,飲完會覺得好清爽。飲落口感覺到各種水果嘅味道,非常開胃。✨ 會再約朋友嚟呢度,好啱同朋友kill time聚舊👯♀️👯♀️✨ 職員好友善,好主動幫手,欣賞欣賞👍👍———————————————評分: (5⭐️最高)味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️打卡:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️再訪:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️#chillyummi_尖沙咀 #
🍽原隻青龍蝦配龍蝦汁意大利粉 ($168)
🍽海膽意大利飯 ($148)
🍽水牛城雞翼 ($88)
🍽唐揚魷魚 ($88)
呢個唐揚魷魚炸到好脆,魷魚新鮮,好啱配啤酒。
🍽 Mocktail ,fruit punch($88)
✨ 職員好友善,好主動幫手,欣賞欣賞👍👍
———————————————
評分: (5⭐️最高)
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
打卡:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
再訪:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
#chillyummi_尖沙咀 #foodiehk #Eeeeeats #FoodPhotography #Delish #foodiegram #foodielife #igfoodie #hkfoodies #尖沙咀美食 #酒吧餐廳 #酒吧 #尖沙咀 好去處 #尖沙咀美食地圖 #餐廳推介 #happyhour