2024-06-08 42 views
次次經過都見風雲丸入面坐滿人,今朝做完野自己過黎食下。舖頭除左坐滿香港人,今日weekend仲幾多遊客幫襯,呢頭周圍咁多餐廳但風雲丸仲keep到不停有食客入黎,真係幾旺。我嗌左個石燒蟹黃蟹粉蟹湯汁沾麵+唐揚炸雞,個蟹湯非常非常香濃,入面真係有蟹肉,真材實料。用石鍋上可以keep住夠熱,超正!麵條質地幾有咬口,面頭都放滿蟹肉香蔥洋蔥仲有隻蛋可以撈埋一齊食!個沾麵真係好好食,滿滿鮮蟹味嘅一餐我勁鍾意🫰唐揚炸雞只係加$18就有兩大舊,我鍾意唧多d檸檬汁咁食,炸雞嘅皮唔會過厚但又唔會好油,肉質幾嫩,超值!餐牌有好幾款日本汽水我未見過,揀左支綠茶可樂試下,幾好飲!

餐牌有好幾款日本汽水我未見過,揀左支綠茶可樂試下,幾好飲!
2024-06-08
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$211 (Lunch)