2024-10-25 1231 views
最近發現尖沙咀有間唔錯嘅星馬菜,價錢非常實惠,嘢食質素當然都冇得頂啦😆 除咗佢最出名嘅海南雞之外,都仲有好多其他幾好食嘅選擇,值得一試 💯 銀籠粉絲春卷 🫓佢有好多小食,叫咗主食之後都可以用優惠價試吓唔同嘅小食🤭 呢個春卷都幾好食,炸得好香脆,入邊啲餡都好豐富👍焙煎芝麻醬涼拌雞 🐣 雖然冇叫海南雞,不過食呢個小食都可以試吓佢嘅涼拌雞😍 呢個好似雞絲粉皮咁,芝麻醬好惹味,係一個唔錯嘅小食🤗娘惹厚切豬扒喇沙摻摻 🍝自己最鍾意食喇沙摻摻,佢有豬扒、豬頸肉或者海南雞等等選擇,喇沙整得好惹味,仲有豆卜同雞蛋添😊檳城蝦湯麵 🍜另一款好多人叫嘅麵係檳城蝦湯麵,呢個就真係好有馬來西亞嘅風味,配咗豬頸肉同蝦 🦐 食完覺得好滿足😌凍美祿 🧉今次揀咗個比較冇咁邪惡嘅美祿,如果鍾意嘅話可以揀邪惡啲嘅恐龍美祿😉 凍檸檬百香果梳打 🍹食完咁豐富嘅晚餐之後梗係要飲番杯冰涼嘅梳打啦,檸檬百香果呢個甜甜酸酸幾好飲 🍋

銀籠粉絲春卷 🫓
銀籠粉絲春卷