2022-10-25 20 views
同屋企人行完尖沙咀好想食燒烤,經過見到呢間燒烤店就即興試下😋,住附近嘅話仲可以手機落單,好方便!惹味蒜蓉燒茄子 $38燒茄子係燒烤必食小食之一!又香又惹味,不過味道都係偏小辣。燒蒜蓉粉絲大元貝 $58超大隻嘅元貝配有大量粉絲,粉絲多到大約有半個碗嘅份量。蒜蓉小龍蝦 $148小龍蝦好大隻,份量兩個人食剛剛好,龍蝦肉新鮮飽滿多肉。錫紙花甲粉 $68呢碗花甲粉好辣,連我鍾意食辣嘅朋友都認同有啲辣。但食花甲又想連同粉絲一齊食,唯有一啖花甲粉、一啖王老吉。個人覺得呢間店嘅燒烤比海鮮更出色!推薦食燒雞軟骨同汁燒原條魷魚筒 。燒雞軟骨6串 $78 汁燒原條魷魚筒 $65燒朱古力棉花糖多士 $48好甜,燒過嘅棉花糖搭配朱古力醬再加底層多士,脆卜卜。王老吉 $12食燒烤飲涼茶感覺健康啲🤣,所以每次有嘅話都會揀飲王老吉,特別係食辣嘅時候可以解辣。

惹味蒜蓉燒茄子 $38
燒茄子係燒烤必食小食之一!又香又惹味,不過味道都係偏小辣。

燒蒜蓉粉絲大元貝 $58
超大隻嘅元貝配有大量粉絲,粉絲多到大約有半個碗嘅份量。

蒜蓉小龍蝦 $148
小龍蝦好大隻,份量兩個人食剛剛好,龍蝦肉新鮮飽滿多肉。

錫紙花甲粉 $68

燒雞軟骨6串 $78

汁燒原條魷魚筒 $65

燒朱古力棉花糖多士 $48
好甜,燒過嘅棉花糖搭配朱古力醬再加底層多士,脆卜卜。

王老吉 $12
  • 汁燒原條魷魚筒