2023-12-02 27 views
和友人行開尖沙咀 金馬倫道見到有間手工意粉 就上前試下,一坐低 店員會問你有冇對某種食物過敏 覺得十分親切自選午市套餐組合先來有三種不同口感既餐包 !塗抹上牛油🧈增添不同風味Starter ✨希臘沙律$58 香煎廣島蠔配山葵蛋黃醬$78廣島蠔與山葵蛋黃醬非常夾山葵的味道亦很突出令這道前帶有一絲清新的感覺是日餐湯 甘筍忌廉湯口感綿密香甜Signature pasta燒八爪魚意式茄醬手打闊條意粉$168原條八爪魚腳🐙熟成度剛剛好,不會太硬茄醬完全掛在意粉上面,口感煙韌辣味出色Meatlovers Choice 向烤羊架 普羅旺斯燉菜 紅酒汁 $178友人叫左羊架五成熟 平日最怕有羶味今日試一口 原來羊都可以咁好味Dessert特濃朱古力蛋糕 $58鍾意食朱古力嘅我 完全被呢個朱古力味包圍伯爵茶意式奶凍 $78為本店signature甜品 奶凍嘅口感綿滑令人食完一啖咗一啖唔小心就食晒📍Attic Handmade PastaShop 101, 1/F, The Cameron, 33 Cameron Road TST

自選午市套餐組合

是日餐湯 甘筍忌廉湯
口感綿密香甜
Signature pasta
燒八爪魚意式茄醬手打闊條意粉$168
原條八爪魚腳🐙熟成度剛剛好,不會太硬
茄醬完全掛在意粉上面,口感煙韌
辣味出色

Meatlovers Choice