2023-08-18
餐廳主打手工意粉,成個裝修佈局都好靚,有落地大玻璃同埋樓底高,所以成個空間透明感好重,食物質素方面,手工意粉真係好有誠意,絕對推介大家過嚟試吓✌️餐包籃有牛角包、黑糖提子包同埋餐包牛角包🥐個牛油味🧈好重,咬落去好鬆脆餐前小食係芝士🧀餐廳職員建議我哋由淺色食到深色,水牛芝士啱晒做開胃小食👍🏻👍🏻👍🏻法式牛肉他他 🐮 $148呢個tata用咗蛋黃、鵪鶉蛋同埋魚子醬,牛肉質地細滑,撈埋個雞蛋醬🥚、魚子醬同埋鵪鶉蛋調味啱啱好卡邦尼手打意粉🍝 $208呢個卡邦尼意粉係餐廳嘅主打手工意粉,基本上見到每一張枱都有叫,佢係用咗傳統嘅做法,用意大利風乾豬腩肉同埋傳統芝士整 👩🍳 一上碟賣相已經好靚仔,成個意粉都幾掛汁,口感柔滑細緻,仲有好重嘅蛋香味 👍🏻👍🏻👍🏻伯爵茶意式奶凍 🍮 $78伯爵茶、忌廉同埋鮮奶個比例啱啱好恰到好處,表層仲沾左蜜糖,食落去成個感覺好滑溜又有彈性,而且個茶味🍵出到晒👍🏻
餐包籃
有牛角包、黑糖提子包同埋餐包
牛角包🥐個牛油味🧈好重,咬落去好鬆脆
餐前小食係芝士🧀
法式牛肉他他 🐮 $148