2022-12-28 24 views
平時去尖沙咀成日都唔知食咩好,個朋友話k11 musea都好多嘢食最後嚟咗food court搵嘢食,見到餐牌都好吸引所以就試吓!煙燻燒鵝瀨粉湯底清甜,瀨粉好爽口,燒鵝香口入味,食落去一啲都唔油膩!吉隆坡海南雞飯好齊全,有湯有前菜,估唔到海南雞飯一啲都唔輸蝕!雞髀雞胸一樣咁滑嫩,而且有我食海南雞飯必要嘅薑蓉同埋辣醬!脆炸原隻雞髀雞髀真係超級大隻!而且炸得一啲都唔油膩,仲要啖啖都係肉,食落去好Juice!泰式酸辣鳳爪平時食泰國嘢一定要叫酸辣鳳爪,楊枝甘露好足料!而且唔會死甜,芒果味道好新鮮,柚子酸酸甜甜好解膩!芒果糯米飯芒果糯米飯都同樣出色!第一次食呢種嘅泰式甜品,都幾得意,芒果好清甜。估唔到尖沙咀food court對啲咁高質嘅餐廳,而且座位都好闊落,下次約埋班friend 一齊去食!

煙燻燒鵝瀨粉
湯底清甜,瀨粉好爽口,燒鵝香口入味,食落去一啲都唔油膩!

吉隆坡海南雞飯

脆炸原隻雞髀

泰式酸辣鳳爪
平時食泰國嘢一定要叫酸辣鳳爪,

楊枝甘露
好足料!而且唔會死甜,芒果味道好新鮮,柚子酸酸甜甜好解膩!

芒果糯米飯