2024-03-21
☘️昨天晨早去完花展,突然好想食日式串燒,平時我都喜歡去嗰啲串燒居酒屋嘅,不過呢啲居酒屋一般都係細細間,同埋會坐得比較迫,當然坐吧枱睇住佢燒,煙霧彌漫係另有一番滋味,不過只適合夜晚。今日同媽咪就緊係想坐得舒服啲,所以就醒起可以嚟呢度,貪佢有卡位又係大大玻璃有陽光,坐得舒服啲😜☘️話食串燒緊係叫佢哋嘅午市串燒set, 好抵食仲可按個人食量叫三款,四款同五款添,每個set 有有不同組合,所以我哋揀咗兩個唔同嘅,-個hk$158,-個hk$188咁就可以試多幾樣。 每個餐仲有沙律或湯,飯團同埋甜品飲品,絕對夠飽,本來想叫多個炸雞,俾媽咪截住,話食唔晒要我包底,所以最後都係放棄咗😂 其實食完真係好飽☘️食物質素真係唔錯,員工服務態度好,因為係上樓餐廳所以人比較少,環境安靜坐得好舒服,最適合同朋友飯聚. 呢度除咗串燒,仲有其他日料選擇,所以都好啱一班朋友嚟,咁就可以一次試哂所有嘢了😊