2022-01-05 261 views
✈️好耐好耐冇去泰國lu 🇹🇭仲記得那些年去泰國旅行個陣食過一間幾「骨子」嘅food court🎊令我至今都印象難忘❤️估唔到香港最近都有一間比番呢個感覺我嘅food court🇹🇭呢個food court裝修得好「精緻」💜其實我覺得佢似一間餐廳多過似food court😍餐廳地點方便👍裡面乾乾淨淨又坐得亦都好舒服😌加埋親切嘅服務態度☺️仲要食物味道整體夠地道😋若果你都鐘意食「泰菜」嘅話❤就要去試吓嚕🇹🇭🔥..🐔海南雞飯 $70..🇹🇭海南雞份量都算幾大份😋鷄夠滑❤仲要係🈚️骨😍啖啖肉😋個飯亦都唔油膩🔥有水準👍讚🐔..🍜泰式船麵 $48..🍜呢個船麵我揀咗跟牛肉🐃個湯味道好夠濃👍麵條嘅份量亦都好多❤️呢間餐廳都幾抵食😋呢個面整體亦都唔錯😋❤️..🐷肉碎生菜包(配蒜蓉包) $68..🇹🇭食泰國餐通常都會🈶️肉碎生菜包🥰我朋友好鍾意食辣❤️佢話呢個辣辣得好香又惹味😋仲跟兩塊蒜蓉包😋超香脆呀😍👍..🔥串燒 :白鱔 $38..❤️我好鍾意食魚🐟所以就叫呢個燒白鱔🔥魚身好厚👍燒得亦都好香😋鍾意食魚嘅呢個必食呀👍推介推介🔥🔥..🔥串燒:豬、牛、羊各一串 $48..❤佢哋呢度嘅串燒真係🈚️得輸😋三款都超好味😍尤其是係個
🐔海南雞飯 $70
🍜泰式船麵 $48
🐷肉碎生菜包(配蒜蓉包) $68
🔥串燒 :白鱔 $38
🔥串燒:豬、牛、羊各一串 $48
❤佢哋呢度嘅串燒真係🈚️得輸😋三款都超好味😍尤其是係個醬汁😋甜甜地又食到有花生碎嘅香味👍好好味呀👍😋❤️
💰$272 / 2ppl
🚩Thai Grill
📍尖沙咀加連威老道46-48號恆隆銀行大廈地下Vintage House 3號舖

• 串燒