2018-12-30 195 views
今次黎到尖沙咀食放題,其實通常食放題我都會揀觀塘或者旺角,因為好似較為集中。呢間都好近地鐵站,5分鐘路程左右。選擇都大同小異,不過佢就冇自助區域,全部野都係落單處理連飲品都係,不過飲品其中一個位好貼心,就係有熱飲提供。刺身大致新鮮後尾叫既蝦刺身都唔會覺得”梅”咁。小食同沙律都唔差黃金蝦外殼OK脆,好香咸蛋味。壽司手卷全部都係SIZE細細,方便大家可以試多幾款。我地仲試下蟹粥,一碗都唔少,仲有粟米粒,算鮮味不過蟹肉可以多D就好。另外,有個網燒牛肉可以ENCORE,個汁好好味,又唔會搶左個牛味甜品方面就較少選擇,不過雪糕都有3個品牌比大家揀,不過不失啦。如果鐘意係落左單之後自己去拎下野食呢,呢間就唔係太啱你。質素上,呢間都OK,加上旺區咁既價錢都唔錯啦。
呢間都好近地鐵站,5分鐘路程左右。
選擇都大同小異,不過佢就冇自助區域,全部野都係落單處理
後尾叫既蝦刺身都唔會覺得”梅”咁。
小食同沙律都唔差

黃金蝦外殼OK脆,好香咸蛋味。
壽司手卷全部都係SIZE細細,方便大家可以試多幾款。