2023-10-28 57 views
尖沙咀發現一間幾文青嘅咖啡店,呢一間餐廳係主打特色意粉嘅Cafe☕️入到去個感覺都幾闊落,同埋坐得幾舒服☺️ 呢到環境裝修以白色為主,加上木系Design 🪵俾人一種好舒服嘅感覺💖望一望餐牌先~發現呢一間餐廳有港式意大利飯(例如麻婆豆腐意大利飯,同埋魚香茄子意大利粉)OMG😱夠哂特別呀🤣仲有一個蜜汁叉燒漢堡🍔中西合壁🤣話明主打特色意粉,我仲發現佢哋個餐牌上面有避風塘清酒蜆肉炒意粉🐚仲有一個血腥瑪莉帶子炒意粉tim🤔想試吓嘅朋友就一定要來啦☺️!我今日就叫左一個軟殼蟹吐司🦀我實在太愛食軟殼蟹啦🤣厚厚既吐司用黃油煎香,入面仲夾住一個炒蛋同軟殼蟹,上面再加上沙律醬,超級香同好食!🥪我朋友就叫咗一個芝士明太子蟹肉焗長通粉🍝個通粉上面俾咗超級足量嘅木魚花碎,海苔,同埋明太子,用焗既方法去整長通粉,令到啲芝士完全融晒落啲通粉度,食嘅時候仲可以拉絲🧀好惹味😋因為我呢個朋友係一個芝士狂,所以我哋叫多咗一個芝士焗西蘭花🥦,芝士味夠哂濃!另外職員既態度好好,好親切!令到你成個用餐過程都好愉快🤩
另外職員既態度好好,好親切!令到你成個用餐過程都好愉快🤩