而家樓上CAFE唔只係for 你吹水坐下,仲要有打卡元素。所以今次同閨蜜黎到樂園, 小小樓上cafe全個牆都係花,仲有我最愛的貓咪,仲有畫碟。少女心爆哂標。位置位於尖沙咀(iSquare 對面) 環境主題係花,除左花牆,仲有花椅子。餐具同白牆都好靚,真係影到我地好攰。揀左近貓貓既位坐低,服務員就會為我地介紹菜單,檯面裝飾都係花! 全店都粉紅,藍色; 少女味勁爆!有人玩既board game同貓玩具可以2隻貓貓可以玩,亦有頭飾:花花頭飾同小皇冠,可以帶黎影相,做一晚公主;開心!食物二人廚師發板 $198/人一碟有曬小食及熱食, 共9款:牛油檸檬汁煎帶子刺身、香煎加拿大特大號虎蝦、黑魚子鵝肝多士、烈酒煮布冧、鹽水煮榮螺(冷盤)、蒜片配安格斯牛柳柳、蟹棒、和風雜菜沙律、戀之花煙三文魚。慶祝我同我朋友友誼萬歲,就寫我地兩個既英文名啦。女孩最愛的士多啤梨啊牛油燒帶子:鮮味但帶子略老。大虎蝦:好大隻,仲要心形架。安格斯牛柳粒:好味!唔會太老太熟。鵝肝多士:肥美鵝肝多士亦很香脆。由於可以無限REFILL熱水添呀所以只係叫左一杯飲品Set +$68 玫瑰荷葉茶公主粉色茶壺;一粉藍一粉紅杯俾我地~ 唔太
而家樓上CAFE唔只係for 你吹水坐下,仲要有打卡元素。

位置
位於尖沙咀(iSquare 對面)

揀左近貓貓既位坐低,

服務員就會為我地介紹菜單,
檯面裝飾都係花! 全店都粉紅,藍色; 少女味勁爆!

食物
二人廚師發板 $198/人

女孩最愛的士多啤梨啊

牛油燒帶子
:鮮味但帶子略老。

大虎蝦:好大隻,仲要心形架。

安格斯牛柳粒:
好味!唔會太老太熟。

鵝肝多士:肥美鵝肝多士亦很香脆。

由於可以無限REFILL熱水添呀所以只係叫左一杯飲品

Set +$68 玫瑰荷葉茶

公主粉色茶壺;一粉藍一粉紅杯俾我地~

唔太夠喉,叫埋個甜品先,同店員講想補祝閏蜜生日。

細怪獸雪榚
黎既時候全場響起生日歌,哈哈。
雪榚有芒果+曲奇,下層係cream 同威化,
兩個女仔食依個已經夠哂~

總括黎講,樂園真係一個好岩打卡,慶祝既好地方。不過飽就唔係妹夠哈哈,大食的女仔又要打卡又要食建議叫多個主菜啊。

不過貓貓兵食完就訓左,如果想同貓貓玩,有時候真係需要d運氣呢~