行行下尖沙咀見到呢間樓底好高嘅Cafe餐廳——🌟HK Pasta Master🌟枱與枱之間好闊落,感覺好舒適,睇餐廳嘅Menu見到佢哋嘅意粉好特別,由配料到意粉汁再到意料嘅麵質都有得自己揀,完全度身訂造自己鐘意嘅意粉口味👍🏻不過果日唔想唸食咩意粉,揀咗食二人餐,見佢包埋餐湯同飲品,幾抵食!._.🌽| 餐湯 |🌽果日嘅餐湯係粟米濃湯,勁濃勁結,啖啖都係好香濃嘅粟米味,係我鐘意嘅湯質感·🐖|鐵板德國黑椒鹹豬手|🐖鐵板熱辣辣上,上枱店員仲會幫你淋上黑椒汁,好濃味嘅醬汁,鹹豬手外層好脆口,裏面嘅豬手肉好夠味,仲夾雜住豬手黏黏嘅骨膠原👍🏻·🦐|西班牙海鮮飯|🦐海鮮料好多,有蝦、青口、蜆肉,每一啖飯都夾雜住唔同嘅海鮮同醬汁,好惹味!·💛|熱情果茶|💛🌸|櫻花花紅茶|🌸兩隻都好清香,唔會太甜,凍飲好解渴._.
._.
🌽| 餐湯 |🌽
🐖|鐵板德國黑椒鹹豬手|🐖
🦐|西班牙海鮮飯|🦐
💛|熱情果茶|💛
🌸|櫻花花紅茶|🌸
兩隻都好清香,唔會太甜,凍飲好解渴
._.
Type of Meal