2022-08-06 206 views
卡邦尼蛋汁長通粉加黑松露醬Carbonara 基本上係小編係逢親去Cafe都必叫嘅野食🤤而呢度仲有得加錢要黑松露醬😍成個 carbonara 一上枱就已經好香,本人比較鍾意食長通粉,因為可以每一啖都充滿着醬汁,而佢個醬好濃郁同creamy,亦唔會太過稀身,食晒成碟都唔會覺得漏 👍🏻👍🏻焦糖單骨雞翼店內有幾款口味嘅雞翼俾人揀,鍾意食比較甜嘅可以選擇焦糖味 🥰 雞翼先係炸到表面焦脆,跟著裹上焦糖,份量控制得啱啱好 👍🏻👍🏻 唔會話太多好黏,而且單骨食落夠哂方便,加加埋埋仲有成10支骨,好抵食 😍焙茶拿鐵焙茶拿鐵用咗兩種唔同嘅茶粉,分別用嚟沖泡同用作裝飾 🍵 聞落好香茶味,但入口又唔會太濃,加埋牛奶之後岩岩好中和咗苦味 😌白桃荔枝乳酸梳打經過老闆多次改良之後,甜度適中,而且仲有少少果肉,增加口感,咁熱嘅天氣就最岩飲返杯夠晒 fresh~
焙茶拿鐵
焙茶拿鐵