2023-03-14
放工最啱同朋友飲嘢吹下水,「梳乎梳乎」下,俾我搵到係K11對面有間唔錯嘅Bar & Restaurant。今次揀左坐室外,望下出面嘅景色飲下酒吹下風都唔錯。係室內仲可以掟飛鏢,又有得包場唱K仲有燒烤添,下次同一大堆朋友gathering都可以揀依度🤭🤭🤭🤭香脆八爪魚卷內裏鬆軟口感嘅八爪魚卷再加炸得酥脆嘅外皮,八爪魚卷已經有調味,唔洗蘸汁已經好好食!!!搞到我一啖接一啖,停唔到口🤤🤤😛蒜蓉牛油扇貝超多蒜蓉超開心,大大粒扇貝又有鮮甜味,燒得又啱啱好,冇overcook👍🏻👍🏻🐮黑椒牛排黑椒牛排份量十足,嫩滑又冇筋,上枱時已切好,好貼心。牛排黑椒味超勁,啱哂愛辣之人😆😆🐷酥炸去骨原隻豬手今次嚟最期待嘅嘢食,酥炸去骨原隻豬手。鍾意豬手一層膠質一層肉,外皮亦都夠香脆,一路食,一路飲,爽🤪🤪🍹Pussy Foot 一種偏果味嘅cocktail,有檸檬汁、橙汁、青檸汁、蛋黃溝成嘅酒,質地比較厚身少少,但溝左果汁更清新爽口😆😆🍹Blue Hawaiian藍藍綠綠嘅Blue Hawaiian好夏日,唔好睇少佢咁色彩繽紛,飲完都醉醉地。但係係好易入口,仲有椰奶嘅香味!!☺️☺️
今次揀左坐室外,望下出面嘅景色飲下酒吹下風都唔錯。係室內仲可以掟飛鏢,又有得包場唱K仲有燒烤添,下次同一大堆朋友gathering都可以揀依度🤭🤭🤭🤭 香脆八爪魚卷
內裏鬆軟口感嘅八爪魚卷再加炸得酥脆嘅外皮,八爪魚卷已經有調味,唔洗蘸汁已經好好食!!!搞到我一啖接一啖,停唔到口🤤🤤 😛蒜蓉牛油扇貝
超多蒜蓉超開心,大大粒扇貝又有鮮甜味,燒得又啱啱好,冇overcook👍🏻👍🏻 🐮黑椒牛排
🐷酥炸去骨原隻豬手
今次嚟最期待嘅嘢食,酥炸去骨原隻豬手。鍾意豬手一層膠質一層肉,外皮亦都夠香脆,一路食,一路飲,爽🤪🤪 🍹Pussy Foot
一種偏果味嘅cocktail,有檸檬汁、橙汁、青檸汁、蛋黃溝成嘅酒,質地比較厚身少少,但溝左果汁更清新爽口😆😆 🍹Blue Hawaiian