好隱蔽嘅串燒店,但又意外地多人,朋友推介一齊去試下,當日去到後好快已滿座,大部分都係熟客。川式脆燒雞軟骨 $34札幌芝麻香燒雞翼(兩隻) $34煙肉荔枝串 $48最鍾意一定係食煙肉荔枝串!荔枝好甜又多汁,外層煙肉包住口感更豐富。鹽燒安格斯牛柳粒 $68蒜蓉燒原條茄子 $49雖然我唔食得辣,但唔辣嘅茄子感覺總係缺少咗啲嘢,幸好表面有好多木耳碎,增添口感。川式燒韮菜 $28平時唔鍾意食韮菜,但串燒嘅韮菜總係特別惹味,美中不足係份量唔夠多🥲錫紙金菇 $58 椒鹽杏鮑菇 $48 杏鮑菇炸完後好酥脆,粉漿唔會過多,加上椒鹽調味粉,配啤酒一流!惹味汁燒雞泡魚乾 $49(柒)支裝手工啤酒 $78介紹指易入口,同埋會釋出澎湃的柑橋果香,於是同朋友一試,無啤酒嘅苦澀味,適合女仔飲。

川式脆燒雞軟骨 $34
札幌芝麻香燒雞翼(兩隻) $34