2022-11-03 56 views
.・゚🌙✨.・熺會館 (尖沙咀)尖沙咀山林道29-31號廣利樓1樓・゚🌙✨.・Wohoo!天氣終於轉涼啦🍁🍂,可以約埋三五知己打邊爐🍲了😳我地一行5個人黎到尖沙咀呢間火鍋店一齊烚吓烚吓🤭因為有人食辣有人食唔辣,所以我哋叫咗一個鴛鴦湯底😚蕃茄菌皇清湯鍋 + 川式麻辣鍋。我幾鍾意蕃茄湯嗰邊有西芹😳我自己本身好鍾意食‼️麻辣湯底真係好夠辣🌶️另外,仲單點左一啲火鍋配料👇🏻·鹿兒島日本黑豚肉·桂花蚌·鮮鵝腸💁🏻‍♀️因為我唔食牛肉,所以大家都就返我食豬肉🐷呢度嘅豚肉片厚薄均勻,好有豬味!桂花蚌好新鮮,我彈牙嘅口感,令我一試愛上😳 打邊爐唔少得一定要有鵝腸🥰我知道唔係到到地方嘅火鍋店都有呢度有實在太好了✅
.・゚🌙✨.・
熺會館 (尖沙咀)
尖沙咀山林道29-31號廣利樓1樓
・゚🌙✨.・
另外,仲單點左一啲火鍋配料👇🏻
·鹿兒島日本黑豚肉
·桂花蚌