2022-07-21 91 views
母親大人生日梗係唔慳得🎂🎈上網見到呢間餐廳既壽司好吸引好有特色,媽咪又未食過omakase😋,就一於試吓佢,希望唔好令媽咪失望🥰餐廳感覺幾舒服,服務都好周到😗見到餐廳有好多唔同既清酒比客人選擇,我同媽咪都唔飲酒所以無試過😂呢到啲壽司🍣真心正🤩 北海道帆立貝,帆立貝上面曬左啲竹炭鹽,咸咸地吊返帆立貝既鮮甜味出黎,好好味😋我到而家都仲掛住緊呢舊壽司😔大拖羅🥢用紫菜包住炙燒左既大拖羅黎食,感覺入口無咁油😍成件事個味道好夾😎松葉蟹三文魚子🦀 勁好味!!! 拆晒啲蟹肉出黎啖啖肉 好鮮甜🥰🤩 襯埋咸咸地既三文魚子一齊食 真係無得頂🤭 最頂仲要有啲金箔係到點綴下❤️大愛最後呢餐飯當然無令母親大人失望喇😊 啲壽司咁有特式,鮮甜又好味 我都好滿意😝 媽咪仲問我幾時再去食😒