朋友約我去呢間餐廳食,見到門口都幾有日本feel🥰我哋坐係壽司Bar前, 近距離望住師傅做菜呢清洒選擇超多, 平貴都有, 不過我不好酒所以冇叫首先梗系叫刺身先啦, 金線鯛, 油金魚腩, 八爪魚刺身, 刺身夠晒新鮮, 連鎖壽司店無法媲美😝跟住到壽司火炙帆立貝, 日本牡丹蝦壽司賣相已夠吸引😋牡丹蝦真系又爽又彈牙😍😍😍😍葱花拖羅蓉小卷都好足料🤩什錦天婦羅烏冬, 除了蝦, 南爪, 蕃薯等指定炸物外, 仲有一件鮮魚片天婦羅...既豐富又好味喎🤪雖然已經好full吓, 都忍唔住要食埋燒物, 叫左厚牛舌, 鹿兒島黑豚五花腩及冬菇😋全部都幾juicy,控制火候幾好!同埋田樂燒豆腐, 上面應該系舖上了日本麵豉醬去燒, 醬同豆腐好㚒, 夠哂濃味🤪
朋友約我去呢間餐廳食,見到門口都幾有日本feel🥰

我哋坐係壽司Bar前, 近距離望住師傅做菜呢

清洒選擇超多, 平貴都有, 不過我不好酒所以冇叫

跟住到壽司火炙帆立貝, 日本牡丹蝦壽司賣相已夠吸引😋

牡丹蝦真系又爽又彈牙😍😍😍😍

葱花拖羅蓉小卷都好足料🤩