2024-06-03 51 views
😋😋 各位飲食愛好者,大家有冇試過尖沙咀嗰間名叫“星十五”嘅糖水店呢?呢度糖水款式多樣,味道真心好好食!佢嘅環境舒適,今次就同大家分享吓我嘅糖水食評啦!原來都係因為我見到網上有人推薦,加上夜晚食完飯個肚仲有少少位, 就嚟試吓星十五糖水鋪架喇!😊😊我地就叫咗「木瓜雪耳」,色澤金黃,陣陣木瓜香撲鼻而來,雪耳爽口QQ,配微甜嘅糖水!接住就食「芝麻糊」,濃香四溢,入口細緻綿滑,芝麻味十足,喺香港食到呢種做工,真係唔容易呀!😃😃再嚟就係「墨魚滑春卷」,雖然唔係糖水,但係都要特登提一提,個墨魚滑口感煙韌,春卷皮脆香。😍😍我哋食嘅每一款糖水,無論係味道、顏色、氣味定係口感,都係一流,友善嘅服務态度,舒適搭配得宜的環境,加上糖水嘅美味,真使人感叹要是每晚都能來這裡享受這種舒服的時刻該有多好!😝😝