今日係尖沙咀覓食,揀咗間火鍋放題😚 最近天氣凍打邊爐就最啱啦🍲 餐廳就係北京道1號好多嘢食嗰幢樓,非常就腳又方便地鐵站一出就係👍🏻 餐廳座位寬敞又舒適🤗🍲松 $598 大滿足火鍋放題有前菜,刺身,日本A4+和牛、安格斯牛肉、鹿兒島黑豚、海鮮、蔬菜烏冬等等😊😊 非常夠飽😚 仲可以$99優惠價追加清酒放題 (清酒放題有獺祭㗎) 湯底方面有壽喜燒、昆布、日式地獄以及酒粕可以選擇😀 嗰晚呢我哋就揀咗平時好少見嘅酒粕,加咗嗰幾粒酒粕之後,湯底即時有淡淡嘅酒香味☺️✅可以加 $188就有生蠔放題✅有新鮮海鮮任食✅日式手調飲品、啤酒、汽水任飲✅三文魚刺身任食⭐星期四同星期日呢度仲有壽司刺身半價~~嗰晚去到嘅時候仲有駐場歌手獻唱,可以邊食邊聽歌😃😃😃

🍲松 $598 大滿足火鍋放題

✅可以加 $188就有生蠔放題
✅有新鮮海鮮任食
✅日式手調飲品、啤酒、汽水任飲
✅三文魚刺身任食
⭐星期四同星期日呢度仲有壽司刺身半價~~

嗰晚去到嘅時候仲有駐場歌手獻唱,可以邊食邊聽歌😃😃😃
2025-02-19
$600 (Dinner)