2023-12-15
山本屋最新海港城店 超靚維港景名古屋手打烏店喺香港開第二間分店!今次選址尖沙咀LCX 3樓,講真最吸引我既,一係佢地既無敵大海景!(不過海景位就得4個位架咋)😌📍吉列蝦明太子忌廉平烏冬$108 (LCX店限定)佢地既烏冬型狀扁平寛身,食既時候好有咬口同更掛汁~ 食既時候將明太子忌廉雞蛋撈埋黎食鹹香好惹味📍名古屋黑赤雞翼山$88 (LCX店限定)雞翼外皮炸得酥脆外層再灑上厚厚黑芝麻同辣椒粉,肉質依然鮮嫩多汁,而且份量超多全翼有4 隻再加4隻雞槌😳📍美國安格斯牛肉煮烏冬$108(轉咖哩湯+$10)用砂鍋上桌,所以上到黎仲超級熱,招牌咖喱湯底湯頭濃郁香辣加埋安格斯牛肉一齊食就最啱喇#尖沙咀美食#打卡餐廳#打卡美食#相機食先#尖沙咀海景餐廳#尖沙咀日本餐廳#尖沙咀新餐廳#山本屋香港#topcitybiteshk#hkfoodie#hongkongfood#hongkonger#hkrestaurant#hkfood#hkig#foodoftheday#hkfoodkiller
名古屋手打烏店喺香港開第二間分店!
📍吉列蝦明太子忌廉平烏冬$108
(LCX店限定)
📍名古屋黑赤雞翼山$88
(LCX店限定)
📍美國安格斯牛肉煮烏冬$108
(轉咖哩湯+$10)