經過Whats up Cafe門口,高樓底、大玻璃窗採光設計,以至座位空間感吸引左我。坐低飲杯熱啡放空下,抑或輕食casual talk,感覺都好舒服! 放工攰攰地,有多款套餐唔駛自己諗,order最鍾意既明太子軟殼蟹意粉,黑椒蒜豬柳意粉做兩口子晚餐。餐湯係粟米忌廉,入口幾多粟米蓉粒,湯面加左少少香草,配一片香脆可口Garlic Toast,開開胃口!🍝意粉夠大碟,三色椒、洋葱以外,有菇菌,主角炸軟殼蟹好大隻,砌開有鬆軟感彈力,伴醬明太子味道不偏咸或辣,掛上麵條食更鮮味。🍴豬柳肉軟嫩juicy,黑椒蒜蓉調起醬汁香口微辛,意粉條捲一捲汁食,醒胃飽肚補差價點了☕️Flat white 同埋香濃榛子latte,啡味突出,拉花都好靚😍配甜點🍌香蕉朱古力窩夫,鬆軟窩夫放上朱古力雪糕topping,跟香蕉味道甜甜蜜蜜好夾!
經過Whats up Cafe門口,
高樓底、大玻璃窗採光設計,以至座位空間感吸引左我。

配甜點🍌香蕉朱古力窩夫,
鬆軟窩夫放上朱古力雪糕topping,
跟香蕉味道甜甜蜜蜜好夾!