2024-10-07
話說小妹呢排忙到甩轆,係時候又要買返個蛋糕獎勵下自己先☺️次次過嚟🌟 Tony Wong🌟我都會俾佢個招牌玫瑰花蛋糕吸引住,今次終於忍唔到買左個🤣✨迷你粉紅玫瑰蛋糕✨蛋糕既花瓣細節好精緻,仿真度好高🥀內餡系雲呢嗱海綿蛋糕、士多啤梨慕絲同幼滑如絲的士多啤梨鮮忌廉,味道清甜唔會膩,不枉小妹鍾意咗佢咁多年😍💕除咗蛋糕之外,我仲買咗:⬇️⬇️✨雜錦雪茄禮盒✨內含紅桑莓朱古力味、咖啡爆炸、開心果味同朱古力爆炸四款口味合共12支裝獨立包裝;每款口味都各有特色,但都-致好食😍包裝好有質感之餘,食落仲超有層次感‼️好適合同朋友開心share🫶@patisserietonywong🌹Patisserie Tony Wong📍尖沙咀彌敦道80號金鑾大廈地下G號舖#九龍城美食 #葵芳美食#屯門美食#鑼灣美食#黃竹坑美食#香港甜品#香港美食#hkpastry #hkcake#hkfood #hkdessert #hkfoodie #homemade#cake #patisserietonywong #tonywong#sweetboutiquedetonywong #sweetboutique #蛋糕#自家製#甜藝家
✨迷你粉紅玫瑰蛋糕✨
除咗蛋糕之外,我仲買咗:⬇️⬇️
✨雜錦雪茄禮盒✨
@patisserietonywong
🌹Patisserie Tony Wong
📍尖沙咀彌敦道80號金鑾大廈地下G號舖
#sweetboutiquedetonywong #sweetboutique #蛋糕#自家製#甜藝家 #美食#分享