呢間都唔知黎左幾多次了😌 就快差唔多10次啦... 每次經過海港城如果想食泰國菜都會唸起佢✌️主打一個實惠、而且泰國過江龍保證👍 同埋環境真係好靚,每次食都係望住個海景😍🌃 見佢地依家出左幾款新既泰奶甜品、終於泰奶既我當然要黎試下😏·🤍蝦片 $15 每檯都一定會有既餐前小食,蝦片酥脆唔油膩。·🌟香脆蝦餅(6件)🦐 $118 每次黎都會叫既蝦餅😍 爽口彈牙、滿滿蝦肉!·🤍燒雞扒配青木瓜沙律🥗 $128 清爽沙律,燒雞扒份量大;配埋秘制醬汁,非常惹味;不過稍嫌雞肉有少少乾身,可能燒過頭😌 ·🌟泰式椰子雞湯 $128 呢個大推,個人覺得好飲過冬陰功好多😂 好creamy又帶點辣味、而且雞肉唔會好乾👍·🤍皇家泰茶雪糕配骰仔脆多士 $108勁邪惡既甜品,炸西多士裡面有泰奶醬,然後外面灑滿珍珠、泰奶、曲奇碎、泰奶布丁,食2舊已經好飽好膩😂 但真係幾過癮👍·人均:$250+`評分🪄 (滿分5🍑)味道:🍑🍑🍑環境:🍑🍑🍑🍑🍑性價比:🍑🍑🍑🍑服務態度:🍑🍑🍑🍑回頭率:🍑🍑🍑·📍Nara Thai @narathai.hk 🚇尖沙咀A出口步行10分鐘
🤍蝦片 $15
每檯都一定會有既餐前小食,蝦片酥脆唔油膩。
🌟香脆蝦餅(6件)🦐 $118
每次黎都會叫既蝦餅😍 爽口彈牙、滿滿蝦肉!

🤍燒雞扒配青木瓜沙律🥗 $128

🌟泰式椰子雞湯 $128

🤍皇家泰茶雪糕配骰仔脆多士 $108

人均:$250+
`
評分🪄 (滿分5🍑)
味道:🍑🍑🍑
環境:🍑🍑🍑🍑🍑