2020-10-22
💛呢間黃店既環境設計感十足 啱晒打卡啊📸▪️𝙴𝚐𝚐𝚜 𝚁𝚘𝚢𝚊𝚕𝚎 𝚂𝚖𝚘𝚔𝚎𝚍 𝚂𝚊𝚕𝚖𝚘𝚗 𝙱𝚎𝚗𝚎𝚍𝚒𝚌𝚝Egg Benedict係呢到其中一個招牌菜 佢地有好多款唔同配套既配搭 我地今次就揀左smoked salmon🤤呢個Benedict既餡料有菠菜 煙三文魚 水波蛋 同最重要既Hollandaise Sauce😍整體味道都好夾 呢個影相一定好吸睛🤩▪️𝚂𝚙𝚊𝚐𝚑𝚎𝚝𝚝𝚒 𝙲𝚊𝚛𝚋𝚘𝚗𝚊𝚛𝚊呢個Carbonara就有少少可惜喇 因為其實佢既味道真係唔差 但個汁就稀左啲🥺令到意粉唔太掛汁 同埋如果可以濃味多少少就更好😉▪️𝚃𝚛𝚞𝚏𝚏𝚕𝚎 𝙼𝚞𝚜𝚑𝚛𝚘𝚘𝚖 𝚂𝚘𝚞𝚙至於個湯呢就真係唔太推薦🤭因為我地都食唔到黑松露味 而且蘑菇味都好普通😕-整體而言: 可能佢始終都係all day breakfast restaurant 所以大家有興趣既話可以去試下佢地啲Egg Benedict同All Day Breakfast架🤗-💰: $105/$168/$88
💛呢間黃店既環境設計感十足 啱晒打卡啊📸
▪️𝚂𝚙𝚊𝚐𝚑𝚎𝚝𝚝𝚒 𝙲𝚊𝚛𝚋𝚘𝚗𝚊𝚛𝚊